Położna Urszula Cija

Ponad 30 lat doświadczenia w opiece matki i dziecka.

Wasze Opinie

5,0 rating
25 marca, 2020

Pani Urszula spotykała się ze mną kilkakrotnie przed porodem. Odpowiadała na moje wszystkie pytania o które nie miałam śmiałości pytać lekarki, mówiła mi jak zinterpretować wyniki badań, dała nam posłuchać bicia serca dziecka w łonie, przygotowała mnie do porodu, potrafiła przewidzieć jaki będzie poród i to się wszystko sprawdziło. Później przychodziła do noworodka pokazywała jak kąpać, karmić, pokazywała mi nowe wygodniejsze pozycje do karmienia, nawet ściągnęła mi szwy. Było to 8 lat temu,a ja czuję ogromną wdzięczność. Dziękuję, niech to dobro wróci do Pani pomnożone po stokroć.

Ania
5,0 rating
26 marca, 2020

Witam Pani Urszula jest przemiłą osobą, ciepłą o wielkiej wiedzy i z ogromnym sercem podchodzi do pracy, która wykonuje serdecznie polecam mimoże miałam z nią doczynienia wiele lat temu bo moje córcie już pełnioletnie

Dorota
5,0 rating
26 marca, 2020

Kobieta Anioł to prawda. Pani Ula do dziś służy mi pomocą mimo tego że już Mikołaj ma 6 lat 🙂 kobieta dosłownie Anioł pomoże w każdej potrzebie, doradzi, pocieszy. W chwili mojej paniki Pani Ula spokojnie wyjaśniła problem i poradziła co zrobić. Polecam z całego serca, z pewnością będzie każda zadowolona 😘❤❤❤

Lucyna
5,0 rating
26 marca, 2020

Bardzo polecam panią Ulę Cija. Miła osoba z dużą wiedzą. Zawsze można na nią liczyć, udziela informacji,😊 Jest zaangażowana w to co robi😊

Lukasz
5,0 rating
26 marca, 2020

Pania Ule polecam z całego serca!
Kobieta oddana temu co robi -cała sobą. Zawsze chętna wysłuchać i doradzić. Ciągle uśmiechnięta, radosna, troskliwa i pełna życzliwości!
Mimo że minęły już 3 lata od mojego porodu-wciaz polecam i będę polecac każdej ciężarnej Panią Ule.

Justyna
5,0 rating
25 marca, 2020

Pani Ula Kobieta Anioł 🙂 Zawsze pomocna wszystko spokojnie wytłumaczy. Zawsze mogłam zadzwonić jak coś mnie niepokoiło 🙂 Polecam w 100%

Agnieszka
5,0 rating
25 marca, 2020

Fantastyczna, prawdziwa profesjonalistka.

Grzegorz
5,0 rating
25 marca, 2020

Anioł nie kobieta. Miła, cierpliwa z super podejściem do dziecka jak i mamy. Odpowie na każde pytanie. Zawsze służy pomocą.

Kasia
5,0 rating
25 marca, 2020

Z pomocy Pani Uli korzystałam trzy razy…ostatnio 14 miesięcy temu…..super kobieta, bardzo zaangażowana w to co robi….

Ewa
5,0 rating
25 marca, 2020

Prze wspaniała osoba ! Pełna ciepła i miłości . Pani Ula dla mnie to anioł ♥️ Kobieta z powołania, pomocna zawsze pod telefonem gdziekolwiek by nie była zawsze mogłam na nią liczyć . Bardzo polecam wszystkim przyszłym mamom 😍

Karolka

Urszula Cija położna z Mielca

Zapraszam do kontaktu w sprawie opieki mamy i jej dziecka.

Jestem położną od ponad 30 lat, zaufało mi wiele kobiet. Jeżeli jesteś w ciąży lub planujesz swojego pierwszego dzidziusia dobrze trafiłaś. Działam na terenie Mielca, ale także po kontakcie jestem w stanie dojechać do pacjentki.

W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu.